SKRIV UT

GULLENKEN 2018 SOCIAL MEDIA AWARDS ER ÅPEN FOR NOMINASJONER

Gullenken Social Media Awards er kommunikasjons-bransjens gjeveste pris å vinne innen sosiale medier. Du kan bli finalist, være blant de beste, og du kan vinne topp-premien, Gullenken. Scroll videre nedover – dette er prisutdelingen for deg som tar sosiale medier på alvor. Det LETT å nominere! Mange nominasjoner kan gjøres på noen få minutter – det er verd det – for å få frem de gode jobbene.
Vinnerne vises og hedres foran en tettpakket sal i Oslo Kongressenter på slutten av dag 1 – med et Social Party med bobler direkte etterpå.

Scroll nedover – velg skjema! OBS!!! – SISTE FRIST for å sende inn er nærmere konferansen, men send inn tidlig, så er det gjort…! :- )

icon_awardsÅrets Sosiale Medier Ildsjel

Bak en rekke suksesser på sosiale medier skjuler det seg som regel en rekke enkeltpersoner som jobber både sent og tidlig, og som byr på seg selv – for en god dialog. Det er en kollega du veldig, veldig gjerne skulle hatt. Eller kanskje du har en? Er det deg?

Klikk her for mer info og for å nominere

 

icon_awardsÅrets Sosiale Medier Rådgiver

Social Media Days ønsker å hedre denne unge bransjens nye konsulenter/rådgivere, og bidra til både yrkesstolthet og kvalitet. Du kan nominere deg selv (med referanser), din favoritt-kollega, eller din egen favoritt-rådgiver.

Klikk her for mer info og for å nominere

 

icon_awardsÅrets Sosiale Medier Merkevare/Virksomhet

Hvilken merkevare, produkt eller virksomhet, organisasjon eller offentlig enhet – er best på sosiale medier? Hvem er best på å skape engasjement, til å ta vare på dialogen, profilering – kort sagt – utnytte mulighetene i sosiale medier?
Klikk her for mer info og for å nominere

 

icon_awardsÅrets Sosiale Medier Personlighet

Innen sosiale medier bransjen er det hvert år enkeltpersoner som peker seg ut på en helt spesiell måte. De gjør en jobb på vegne seg selv, fremtidens kommunikasjon, og for bransjen. Hvem fortjener – nå – denne gjeveste prisen av dem alle, som bare deles ut til én person i året?
Klikk her for mer info og for å nominere

icon_awardsÅrets Beste Facebook Page

Hvem var best på Facebook – med en helhetlig og velfungerende page – i året som gikk? Nominér din egen page om du mener den hører hjemme i toppen, eller nominér en page utviklet av en kollega, en kunde, osv.
Klikk her for mer info og for å nominere

 

icon_awardsÅrets Beste Enkeltkampanje i Sosiale Medier

Selv om utviklingen fra fra kortsiktige aktiviteter til langvarige programmer, er det fortsatt rom for enkeltkampanjer hvor sosiale medier spiller den sentrale rollen. Hvilken kampanje var best i året som gikk?
Klikk her for mer info og for å nominere

icon_awardsÅrets Sosiale Medier Fagmiljø

Er det en gruppe hos en stor markedsfører? Privat bedrift eller offentlig virksomhet? En satsing i et reklamebyrå? En spesialisert byrå med fokus på sosiale medier? Er det et internett-miljø, eller et team innen sosiale medier og content marketing?
Klikk her for mer info og for å nominere

 

icon_awardsÅrets Beste Kundeservice i Sosiale Medier

God kundeservice er alltid etterspurt i sosiale medier. Kanalene gjør det mulig å besvare henvendelser, reagere på hendelser og innspill, være god både offensivt og defensivt. Hvem var best i året som gikk?
Klikk her for mer info og for å nominere

 

icon_awardsÅrets Overraskelse i Sosiale Medier

Lavbudsjett! Det snakkes mye om at små aktører kan utfordre de store gjennom sosiale medier. Hvor er vinnerne? Dette er en pris til dem som klarer å skape verdier, selv med små budsjetter og få ressurser.

Klikk her for mer info og for å nominere

icon_awardsÅrets Beste Tweet

En veldig populær pris å vinne! Start jakten på skjermdumper av årets morsomste tweets, mest sarkastiske og mest velformulerte. Tweets med godt innhold, som treffer godt, og som vi alle ville favorittmarkert.

Klikk her for mer info og for å nominere

PÅMELDING
påmelding

Hvis du melder deg på før første mars før du gratis godteri og to kaniner med på kjøpet, tilbudet varer ut januar.