Påmelding til Social Media Days 2017

SIKRE DEG PLASS PÅ SOCIAL MEDIA DAYS

Meld deg på her!

Obs! Melder din bedrift på 4 eller flere deltakere gis det rabatt

Bedrifter/organisasjoner som melder på fire eller flere deltakere, får 10 % i rabatt på Konferansebilletter som bestilles samlet.

Er du student? Registrert arbeidsledig?

Social Media Days har reservert et antall plasser til redusert pris, for studenter og arbeidsledige. Send en epost til wernera@socialmediadays.no så får du oppgitt gjeldende promokode. Husk å ta med på arrangementsdagene.

 

PÅMELDINGSKJEMA

 

Generelt

For praktiske spørsmål om priser og andre ting, klikk på Praktisk Info i toppmenyen. For billett-spørsmål som du ikke finner svar på her på webben, send mail til wernera@socialmediadays.no – For spørsmål om priser på sponsorater/samarbeid, send mail til wernera@socialmediadays.no – eller ring 90 74 84 40.

 

Salgsvilkår Social Media Days 2017

Bestiller må oppgi korrekt mottakerinformasjon for faktura, evt bestillings/innkjøps-kode, osv. Forfall er fakturadato + 14 dager.
Ved bestilling av fire eller flere billetter gis 10% rabatt. Dette gjelder kun dersom disse er kjøpt samlet.
Evt. promokoder er kun gyldige dersom de er lagt til på kjøpstidspunktet. Promokoder kan ikke benyttes i tillegg til andre rabatter.

For rabatterte billetter som ikke betales innen forfall, har arrangøren rett til å endre prisen til standard prisnivå. Rabatterte/Early Bird billetter kan ikke avbestilles etter 20.januar. Det gis dog anledning til å la andre i virksomheten tre inn i billetten, så lenge et evt oppgjør skjer mellom partene og dette ikke dette krever kreditering av opprinnelig faktura og utstedelse av ny faktura. Informasjon om bytte av navn gis arrangøren på mailadressen wernera@socialmediadays.no så raskt som mulig.

Avbestilling av ordinære billetter kan ikke skje fra og med mandag 16. januar. Ved slik avbestilling (altså før mandag 16.januar) refunderes billettprisen fratrukket kr 1.000,-.  Dette gjelder konferansebilletten. Avbestilt billett kun til prisutdelingen kan ikke refunderes, men gjerne videreformidles til en annen. Alle priser oppgitt er eks mva. Ved bestilling av fire eller flere billetter gis ca 10% rabatt på alle billetter i gruppen. Alle henvendelser vedrørende billetter sendes til adressen wernera@socialmediadays.no 

 

påmelding

Hvis du melder deg på før første mars før du gratis godteri og to kaniner med på kjøpet, tilbudet varer ut januar.