SKRIV UT

SAMARBEIDSPARTNERE OG SPONSORER 2017

Social Media Days er blitt en stor suksess både for deltakere og sponsorer. Ønsker du å være en av våre samarbeidspartnere før, under og etter Social Media Days 2017 – ta kontakt for en samtale. Du kan ringe oss på 98 66 13 25, eller send mail til sponsoransvarlig daniel@socialmediadays.no

 
Fanbooster

Fanbooster er en komplett markedsførings-plattform rettet mot Facebook. Fra et system kan man logge seg inn og ha kundedialog, lage annonser, opprette kampanjesider, overvåke varepraten og hente ut statistikk man faktisk forstår. Med over 400 kunder i 40 land har de på kort tid etablert seg som en sterk aktør og er eneste norske selskap som har statusen Preferred Marketing Developer hos Facebook.

 
Retriever

Vi drives av å forstå din verden. Det innebærer at vi har oversikt over hva som skrives om din virksomhet og interesser til enhver tid. Med det største private analysemiljøet i Norden brenner vi for å levere de beste innsiktene innen sosiale og redaksjonelle medier. Slik hjelper vi våre kunder med å fatte de rette beslutningene basert på fakta og innsikt fremfor magefølelse.

 
FACEFIRST

Facefirst holder til i Oslo og er et byrå for de som ønsker å få mer ut av sitt markedsbudsjett i digital flater. De produserer kostnadseffektive kampanjer, hvor de blant annnet produserer kreativt innhold, annonsering og håndtering i sosiale medier.

Som et ledd i dette bistår vi også bedrifter med retargeting via diverse plattformer for å optimalisere konvertering.

 
Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania er en privat høyskole sentralt plassert i Oslo, Bergen og Trondheim. Høyskolen tilbyr fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, årsenheter og videreutdanning – også på nett. Vi utdanner årlig ca. 8800 studenter innenfor markedsføring, ledelse, kommunikasjon, kreativitet og helse. Med slagordet: «Tenk framover» og en praktisk rettet undervisning, oppfordrer vi studentene våre til å tenke selv og til å teste ut teorien i praksis.

 
TwentyThree™

TwentyThree™ is a tech company focused on making great tools for visual sharing on the web.

Founded by Thomas Madsen-Mygdal and Steffen Fagerström Christensen, TwentyThree has offices in San Francisco and Copenhagen.  TwentyThree has rethought the video workflow from the ground up, and is passionate about helping businesses to make better video marketing.

 
Creuna

Creuna er kanskje Nordens ledende fullservicebyrå. Selskapet har over 330 medarbeidere i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Creuna kombinerer strategi, design og teknologi for å skape digitale løsninger i verdensklasse – og maksimal verdi for deg og dine brukere. ”Vår felles plattform er lidenskapen for ny teknologi og forståelsen for hvordan digital kommunikasjon og samhandling påvirker enkeltmennesker, bedrifter og samfunnet.”

 
Meltwater

Meltwater er en internasjonal suksess-historie som startet i Norge. I dag er selskapet et av verdens ledende innen beslutningsstøtte for aktiviteter innen PR og sosiale medier. Meltwaters verktøy hjelper deg å nå rett målgruppe til rett tid og til å lytte til hva som blir sagt og skrevet om deg i alle typer kanaler. Sett mål for virksomheten og analyser hvilke deler av medieinnsatsen din som gir de beste resultatene.

 
Molte

Molte hjelper deg med alt fra utvikling av visuell identitet til omfattende animasjon, film & video, publikasjoner, annonser, brosjyrer og annen grafisk design. Vi er også en av landet største tilbydere av live video-overføring på internett (webcast). Med bred kompetanse og alt produksjonsutstyr på huset bistår vi med alt fra å bygge og etablere egne kanaler til å fylle dine eksisterende kanaler med riktig innhold.

 
Fotobaren

Fotobaren har Norges beste photobooth-løsning for alle typer arrangement. Fotobaren gjør det enkelt og meget underholdende for deg og dine gjester å ta bilder i høy kvalitet av seg selv og dele disse i sosiale medier.
Fotobaren fremkaller smil!

PÅMELDING
påmelding

Hvis du melder deg på før første mars før du gratis godteri og to kaniner med på kjøpet, tilbudet varer ut januar.