Gullenken

 

Gullenken Social Media Awards er kommunikasjons-bransjens gjeveste pris å vinne innen sosiale medier. Nominer en person, side, konto, bedrift, merkevare eller tweet du mener fortjener anerkjennelse»! De nominerte vil bli vurdert av en fagjury. Tidligere vinnere er blant annet Astrid Valen-Utvik, Hans-Petter Nygård-Hansen, Ida Aalen, Anita Krohn Traaseth og Ingvild Moen.

Nominasjonsfrist: Fresag 13. mars 2020 kl 23:59

Link til nominasjonskjema her

Vi deler ut priser i følgende kategorier:

Årets virksomhet / merkevare i sosiale medier

Hvilken virksomhet / merkevare har levert best i sosiale medier i 2019? Det kan være i en bestemt kanal, eller en god miks av flere kanaler som FB, IG, Snapchat, TikTok, LinkedIn o.l.

 

Årets kampanje i sosiale medier

Hvilken kampanje var best 2019, enten den produsert av merkevaren selv eller et byrå? Her vil vi dele ut en pris til beste betalte kampanje og en til beste organiske kampanje.

 

Årets post i sosiale medier

Hvilken post har utmerket seg spesielt i 2019 – uavhengig av kanal? (lenke)

 

Årets dialog i sosiale medier

Hvilken profil har inspirert og ivaretatt dialog med sine følgere i sosiale medier, på en spesielt god måte?

 

Årets fagperson i sosiale medier

Hvem tar ansvar og utvikler faget sosiale medier videre? Hvem er en god rådgiver og sparringspartner, internt eller eksternt? Hvem brenner for faget sosiale medier, og stadig «får ting til å skje», enten om personen får synlig kred for det eller ikke? Hvem utfordrer seg selv og sine kollegaer, og utvikler stadig forståelsen for sosiale medier?

 

Årets faglig podkast

Hvilke sosiale medier / teknologi / kommunikasjons-podkaster er spesielt gode? Hvilke virksomheter bruker podkast på en spesielt god måte, for å løse sine kommunikasjonsbehov?

 

Årets leder i sosiale medier

For å være et godt fagmiljø der god kommunikasjon i sosiale medier skal utvikle seg, står det i tillegg til dyktige medarbeidere også en dyktig leder. En leder som ser de ansatte, inspirerer og motiverer, utfordrer og støtter, og legger forholdene til rette for at rådgiverne, ildsjelene, fagnerdene og kreatørene får utfolde seg enkeltvis og som team.

 

Årets video i sosiale medier

Hvilken video har utmerket seg spesielt i 2019 – uavhengig av kanal?

 

Juryens overraskelse

Kan ikke nomineres