Gullenken

 

Gullenken Social Media Awards er kommunikasjons-bransjens gjeveste pris å vinne innen sosiale medier. Nominer en person, side, konto, bedrift, merkevare eller tweet du mener fortjener anerkjennelse»! De nominerte vil bli vurdert av en fagjury. Tidligere vinnere er blant annet Astrid Valen-Utvik, Hans-Petter Nygård-Hansen, Ida Aalen, Anita Krohn Traaseth og Ingvild Moen.

Nominasjonsfrist: 31. januar 2019 kl 23:59

ÅRETS BESTE FACEBOOK PAGE

Hvem var best på Facebook – med en helhetlig og velfungerende page – i året som gikk?

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS BESTE ENKELTKAMPANJE I SOSIALE MEDIER

Selv om utviklingen går fra kortsiktige aktiviteter til langvarige programmer, er det fortsatt et stort rom for enkeltkampanjer hvor sosiale medier spiller den sentrale rollen. Hvilken kampanje var best i året som gikk?

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS BESTE KUNDESERVICE I SOSIALE MEDIER

God kundeservice er alltid etterspurt i sosiale medier, og platformene egner seg ekstremt godt til å håndtere dialog med markedet. Mange opplever at kunden selv blir en del av service-platformene. Kanalene gjør det mulig å besvare henvendelser, reagere på hendelser og innspill, være god både offensivt og defensivt. Hvem var best i året som gikk?

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS SOSIALE MEDIER RÅDGIVER

Jobber du sammen med en av bransjens aller beste rådgivere innen sosiale medier? Kanskje den aller beste? Da er du velkommen til å nominere ham eller henne til denne personlige prisen – som deles ut til én rådgiver.

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS SOSIALE MEDIER ILDSJEL

Er DU årets Sosiale Medier Ildsjel? Eller jobber han eller hun i ditt sosiale medier miljø? For tredje gang vil Social Media Days hedre enkeltpersoner som har sosiale medier som sin arbeidshverdag og sitt yrke. Vi er helt spesielt ute etter personer som mest sannsynlig ikke står midt i spotlyset, men som er den personen som «bare gjør det» og som «får det til å skje». Gang på gang på gang.

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS SOSIALE MEDIER PERSONLIGHET

Hvert år er det visse enkeltpersoner som peker seg ut på en helt spesiell måte. De gjør en jobb på vegne seg selv, for fremtidens kommunikasjon, og for bransjen. Hvem fortjener – nå – denne gjeveste prisen av dem alle, som bare deles ut til én person i året?

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS BESTE TWEET

SEND dine JPGs/bilder/skjermdumper av gode Tweets allerede nå! VINN GRATIS BILLETT til Social Media Days! START JAKTEN på skjermdumper av årets morsomste tweets, mest sarkastiske og mest velformulerte. Tweets med godt innhold, som treffer godt, og som vi alle ville favorittmarkert.

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS SOSIALE MEDIER FAGMILJØ

Hva kjennetegner årets sosiale medier fagmiljø? Det som kjennetegner de beste, er kanskje først og fremst dette: Faglig engasjement. Godt kompetansenivå. Gode løsninger – og til en viss grad – åpenhet og synlighet i markedet.

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS SOSIALE MEDIER OVERRASKELSE

Tenk deg at vi har delt ut alle priser – i alle kategorier – men fortsatt er det liksom noe som mangler. Det kan være en person eller et selskap som burde fått en ekstra spot på seg. Som har lansert noe sosialt, som har bidratt på den faglige arenaen med en litt utradisjonell innfallsvinkel, osv. Eller noe helt annet.

Nominér din kandidat her!

 

ÅRETS SOSIALE MEDIER MERKEVARE/VIRKSOMHET

Med denne prisen ønsker vi å gi en stor og viktig anerkjennelse til en merkevare/aktør som har vist at den både har fortstått hvordan sosiale medier kan brukes til å styrke merkevaren, og – som i praksis har gode hverdags-eksempler på at sosiale medier kan skape verdi.

Nominér din kandidat her!