Sponsorer

Facefirst

Det kan være mye å lære seg for å lykkes med digital markedsføring. Facefirst er et ungt digitalt reklamebyrå med øynene rettet mot sosiale medier. I Facefirst brenner de for å skape engasjerende og relevant innhold, og ser viktigheten av å konvertere likes om til kunder.

https://www.facefirst.no/

Fotobaren

Fotobaren er Norges største leverandør av skreddersydde foto-opplevelser på live eventer. De leverer alt fra enkle photobooth-opplevelser til mer avanserte og skreddersydde aktiveringer for større merkevarer. Kort fortalt – de skaper foto-opplevelser som engasjerer mennesker, synliggjør merkevarer, og er selve bindeleddet mellom ditt event og sosiale medier.

http://www.fotobaren.no/merkevareengasjement/

Molte

Molte hjelper deg med alt fra utvikling av visuell identitet til omfattende animasjon, film & video, publikasjoner, annonser, brosjyrer og annen grafisk design. Vi er også en av landet største tilbydere av live video-overføring på internett (webcast). Med bred kompetanse og alt produksjonsutstyr på huset bistår vi med alt fra å bygge og etablere egne kanaler til å fylle dine eksisterende kanaler med riktig innhold.

http://www.molte.no

Retriever

Vi drives av å forstå din verden. Det innebærer at vi har oversikt over hva som skrives om din virksomhet og interesser til enhver tid. Med det største private analysemiljøet i Norden brenner vi for å levere de beste innsiktene innen sosiale og redaksjonelle medier. Slik hjelper vi våre kunder med å fatte de rette beslutningene basert på fakta og innsikt fremfor magefølelse.

https://www.retriever.no

Fanbooster

Fanbooster er en komplett markedsførings-plattform rettet mot Facebook. Fra et system kan man logge seg inn og ha kundedialog, lage annonser, opprette kampanjesider, overvåke varepraten og hente ut statistikk man faktisk forstår. Med over 400 kunder i 40 land har de på kort tid etablert seg som en sterk aktør og er eneste norske selskap som har statusen Preferred Marketing Developer hos Facebook.

http://fanbooster.com