Sponsorer

Fotobaren

Fotobaren har Norges beste photobooth-løsning for alle typer arrangement. Fotobaren gjør det enkelt og meget underholdende for deg og dine gjester å ta bilder i høy kvalitet av seg selv og dele disse i sosiale medier.
Fotobaren fremkaller smil!

http://www.fotobaren.no

Molte

Molte hjelper deg med alt fra utvikling av visuell identitet til omfattende animasjon, film & video, publikasjoner, annonser, brosjyrer og annen grafisk design. Vi er også en av landet største tilbydere av live video-overføring på internett (webcast). Med bred kompetanse og alt produksjonsutstyr på huset bistår vi med alt fra å bygge og etablere egne kanaler til å fylle dine eksisterende kanaler med riktig innhold.

http://www.molte.no

TwentyThree™

TwentyThree™ is a tech company focused on making great tools for visual sharing on the web.

Founded by Thomas Madsen-Mygdal and Steffen Fagerström Christensen, TwentyThree has offices in San Francisco and Copenhagen.  TwentyThree has rethought the video workflow from the ground up, and is passionate about helping businesses to make better video marketing.

http://www.TwentyThree.net

Retriever

Vi drives av å forstå din verden. Det innebærer at vi har oversikt over hva som skrives om din virksomhet og interesser til enhver tid. Med det største private analysemiljøet i Norden brenner vi for å levere de beste innsiktene innen sosiale og redaksjonelle medier. Slik hjelper vi våre kunder med å fatte de rette beslutningene basert på fakta og innsikt fremfor magefølelse.

https://www.retriever.no

Fanbooster

Fanbooster er en komplett markedsførings-plattform rettet mot Facebook. Fra et system kan man logge seg inn og ha kundedialog, lage annonser, opprette kampanjesider, overvåke varepraten og hente ut statistikk man faktisk forstår. Med over 400 kunder i 40 land har de på kort tid etablert seg som en sterk aktør og er eneste norske selskap som har statusen Preferred Marketing Developer hos Facebook.

http://fanbooster.com